pavlovasedap

Terima kasih Ain Syafiqa. Minta maaf yang mana nak sepanjang minggu ni, kita terpaksa tolak sebab berada di Raub. Order masih diterima seperti biasa mulai hari ini. #delikerymenu #minipavlova #pavlovagombak #pavlovamurah #pavlovasedap #sayajualpavlova #tamanmelewar #greenwood #srigombak #batucaves #selayang #uiam #iium #uiagombak #gombaksetia #tamanmelati

Mango Cheese Cake Premium tangkap leleh . 🍰Saiz 9cmX9cm 💵RM15 SAHAJA . panas2 pekena manggo cheese cake sesejuk..aduiiiii😍 . Whatssap sekarang untuk order. Boleh click di bio or DM sis terus. 🚗Delivery sekitar klang valley. #agentsabrinabakery #agentmamasab #sabrinabakery #browniesmurah #browniessedap #shahalam #subangjaya #usj #bandarsunway #pavlovasedap #kekmurah #keksedap #nutellacheesetart #mangocheesecake #congobarsedap #deliveryklangvalley

Pecan butterscotch.. . Lapisan kek yang lembut toink - toink dan sedap sangat..dengan gigitan pecan yang ranggup diatas cake yang membuatkan anda jatuh cinta❤ . Di saluti pula dengan fresh cream pecan yang lazat..xcukup setingkat dua tingkat kita bagi... 😍😍😍 . OPEN ORDER starts now! . ✔️open house ✔️kenduri kahwin ✔️jamuan raya kat office ✔️bertunang ✔️birthday . Cara order:- 1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery untuk order kek dan cookies yang anda suka 2) Buat bayaran kek + cas delivery 3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda! . Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour . . #DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

Happy Saturday lovelies 💕 Today early order of Double Deck pavlova 🍰 Topped with whipped cream , strawberry, kiwi and blueberry upon request 😍 Come and do try our pavlova , its the best of all ✨ Come and order yours now at 0129772888 ! #pavlovamurah #pavlovakl #pavlovasedap #pavlovanutella #pavlovalover #pavlovamalaysia #pavlovaampang #pavlovamini #pavlova #brownieskedut #brownieskl #browniesampang #brownies #brownie #browniesnutella #cakekl #browniesmurah

Pavlova 11inch’ w topping of vanilla whipping cream , strawberry, kiwi and blueberry 😍💕 #pavlovalover #pavlovashahalam #pavlovasedap #pavlovamurah #cravingsatisfied

Siapa nak order boleh whatsapp saya, tekan saja link whatsapp di bio🤗 . Delivery charge : . <5km - RM5 (Tidak Melebihi 5Km) >5km - RM1/1km (Melebihi 5Km) • Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3.00pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! • 🍓PAVLOVA BUDGET PACK STRAWBERRY ANGGUR RM15 • 🍇PAVLOVA BUDGET PACK MANGGA RM20 • 🍓PAVLOVA BUDGET PACK MANGGA,KIWI,STRAWBERRY RM20 • 🥝PAVLOVA BUDGET PACK KIWI RM15 • 🥝PAVLOVA BUDGET PACK KIWI STRAWBERRY RM15 • 🍓PAVLOVA BUDGET PACK STRAWBERRY MANGGA RM20 • 🥝PAVLOVA BUDGET PACK KIWI MANGGA RM20 • 📱WHATSAPP 011 14808157 NIDA • 🏡SELFPICKUP PUCHONG PERDANA • 📆SILA NYATAKAN HARI & MASA • #pavlova #pavlovasedap #pavlovamalaysia #sayajualpavlova #hotmamadcakehouse #selfpickup #puchongperdana #puchongindah #puchong #puchongperdana #puchongindah #puchongprima #puchongpermai #puchongpermata #bandarbukitpuchong #saujanapuchong #bandarputeri #puchongintan #puchongutama #puchongjaya #puchongkinrara #pencucimulut #kualalumpur #pemanismulut #foodnetwork #foodphotography #dessert

RED VELVET STD with MALTESERS . Peminat si baldu merah mesti craving abis dengan kek sedap ni kan??? Nampak tak pemurahnya team Mama ye susun maltesers tu rapat2 bagi padat, puas customer makan. Yang penting nutella drizzle tetap ada nampak lebih berseri 😍😍 . RM60 Size 7" Nak order / sebarang pertanyaan ✔ PM/ Inbox Ella 📞www.wasap.my/601121687368 ✔Delivery terus ke depan pintu rumah 🏠🏠 . OPEN ORDER starts now! . ✔️open house ✔️kenduri kahwin ✔️jamuan raya kat office ✔️bertunang ✔️birthday . Cara order:- 1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery untuk order kek dan cookies yang anda suka 2) Buat bayaran kek + cas delivery 3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda! . Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour . . #DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

DFCC Ganache Cheese Berry Maltesers . Kaum kerabat DFCC gabungan bunga ganache(choc), bunga cream cheese (putih), maltesers dengan strawberry. Cukup padu💪🏻. Deco cantek, rasa sedap..ooooh la laa😋 . . OPEN ORDER starts now! . ✔️open house ✔️kenduri kahwin ✔️jamuan raya kat office ✔️bertunang ✔️birthday . Cara order:- 1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery untuk order kek dan cookies yang anda suka 2) Buat bayaran kek + cas delivery 3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda! . Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour . . #DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

Red Truffle Brownies Oreo 😱 . Saiz 9cm X 9cm RM15 only . MEMPERKENALKAN dessert terbaru daripada kitchen MAMASAB 😍 . Dessert yg ditabur oreo crumbs n dihiasi dengan cookies OREO cukup2 membuatkan tulang rusuk bergetaq, air liur meleleh, tidur tak lena, mandi xbasah memang macam2 simptom yg syg2 akan alami 😱 . Cepat dapatkan segera! . OPEN ORDER starts now! . ✔️open house ✔️kenduri kahwin ✔️jamuan raya kat office ✔️bertunang ✔️birthday . Cara order:- 1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery untuk order kek dan cookies yang anda suka 2) Buat bayaran kek + cas delivery 3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda! . Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour . . #DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018