cakedeliverygombak

DIET? Nutella oat bar a.k.a nutella gunung berapi ni kek paling sesuai untuk korang tau.. Sebab penuh dengan oat dengan ground almond. Dua2 ni kan makanan sihat. So korang Diet2 pun boleh makan kek tau. ๐Ÿ˜ Ada pulak nutella secoet atas oat tu untuk menambah rasa manis2 lemak. . . Whatsapp 0172643672 for order. Order sehari awal. . . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam #kekdeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykl #birthdaycake #congobarsedap #browniesviral #browniesmurah #nutellaoatbar #browniessedap #comelpipimerah

Combo Tsunami ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ Tapiiiii...Tsunami ni bukan tsunami yang memusnahkan tau...tsunami ni menyatukan dua hati ๐Ÿ’ž๐Ÿ’˜๐Ÿ’ž... gittew... . Apa tu Combo Tsunami? Gabungan Whoopie Pie King & Nutella Cheese Tart. Tapi ni versi add on ๐Ÿ“ untuk menjadikan rasa lemak berkrim dan masam manis dalam mulut uolsss.. PERFECT COMBO untuk kurang dari 4 orang. Tapi kalau hakak sorang je boleh habis ni.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Whatsapp 0172643672 for order. . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam #kekdeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykl #birthdaycake #nutellacheesetart #nutellatart #cheesetart #nutellacheesetartmurah #nutellacheesetartshahalam #comelpipimerah #raya2018 #samarinda #akasia #beloga #bazaarpaknil #kedaikekonline #cakelover #dessertkl

Combo Tsunami.. Tapiiiii...Tsunami ni bukan tsunami yang memusnahkan tau...tsunami ni menyatukan dua hati ๐Ÿ’ž๐Ÿ’˜๐Ÿ’ž... gittew... . Apa tu Combo Tsunami? Gabungan Whoopie Pie King & Nutella Cheese Tart. PERFECT COMBO untuk kurang dari 4 orang. Tapi kalau hakak sorang je boleh habis ni.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Whatsapp 0133099486 for order. . #agentsabrinabakery #cakedeliveryshahalam #cakedeliverypj #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam #kekdeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #surprisedelivery #birthdaysurprise #surprisedeliveryshahalam #surprisedeliverykl #birthdaycake #nutellacheesetart #nutellatart #cheesetart #nutellacheesetartmurah #nutellacheesetartshahalam #comelpipimerah #raya2018 #samarinda #akasia #beloga #bazaarpaknil #kedaikekonline #cakelover #dessertkl

Cookies monster cake.. Flavour fudge chocolate.. ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Siapa nak bagi yang tersayang meh roger2 sis. Nak buat surprise ke. Nak pujuk isteri merajuk ke. Nak bagi mak/anak pun boleh.. . . Size 6" Size7" . Whatsapp 0172643672 for order. PRE ORDER 3 days before. . #agentsabrinabakery #kotakemuning #johansetia #shahalam #puchong #klang #jalankebun #gombak #wangsamaju #sentul #tamanmelati #danaukota #petalingjaya #kelanajaya #subangjaya #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl #cakedeliverygombak #cakedeliverypj #cakesedap #cakeshahalam #cakegombak #surprisedelivery #birthdaycake #unicorncake #unicorncakekl #unicorncakeshahalam #unicorntheme #kekunicorn